Recensie Vegan Burger Brothers in Amsterdam Dit weekend is de opening van Vegan Burger Brothers in Amsterdam. Een nieuwe hotspot voor – je raadt het al – vegan burgers. Na een weekje hard werken (en hoge temperaturen) waren we niet gemotiveerd om het centrum in te gaan, maar wel om de nieuwste burgers in town […]

Recensie Vegan Burger Brothers in Amsterdam

Vegan Burger Brothers Amsterdam bezorgen

Dit weekend is de opening van Vegan Burger Brothers in Amsterdam. Een nieuwe hotspot voor – je raadt het al – vegan burgers. Na een weekje hard werken (en hoge temperaturen) waren we niet gemotiveerd om het centrum in te gaan, maar wel om de nieuwste burgers in town te proberen!

 

Gelukkig hebben ze hun bezorging goed aangepakt; Foodora, Ubereats, Deliveroo en ook Thuisbezorgd volgt binnenkort. En ze bezorgen helemaal tot in de Baarsjes! Wij hebben via Foodora besteld. Wat wel opviel was dat we verplicht waren om minstens één extra (sausje) te bestellen. Eigenlijk wilden we dit helemaal niet, maar zonder konden we niet bestellen dus toch maar 0,95 euro extra betaald per burger. 

Vegan Burger Brothers via Foodora
 
De bestelling werd netjes na de beloofde 30 minuten bezorgd en na een kleine fotosessie konden we uitgehongerd aanvallen! Zelf had ik de Cheese Burger The Melt besteld, die aangeprezen werd als de klassieker. En ja; lekker! Het is een heerlijke vegan burger, met  een vegan cheddar look-a-like cheese en flink wat augurkjes en gedroogde uien. Natuurlijk wat sla en een schijfje tomaat voor de vitaminen. En een lekkere saus om het geheel compleet te maken. De extra bestelde (en betaalde) vegan mayonaise bleef dan ook onaangeroerd. Het witte broodje is knapperig en van een goede grootte dus al met al een goede burger die met recht een klassieker genoemd kan worden. 
 
De tweede burger die we besteld hadden was Tzaziki burger. Dezelfde lekker witte bun, een burger, vegan chorizo (is dat niet Italiaans?) en wat meer groenten. Ook een lekkere burger. Alleen wat minder lekker als de eerste. Misschien kwam dit ook omdat de beloofde tzaziki saus er voor ons gevoel niet op zat. Ook het extra bestelde sausje ontbrak. Wat in dit geval misschien wel nodig was geweest. Deze variant want dus wel lekker, maar was compleet waarschijnlijk beter geweest. 
 
Vegan Burger Brother - Amsterdam
Omdat we niet wisten hoe groot de burgers zouden zijn – en we wisten wel al dat onze honger groot was – hadden we ook nacho’s als bijgerecht besteld. De nacho’s waren nog perfect lauwwarm toen ze bezorgd werden en we gaan er vanuit dat ze ook zelf gemaakt zijn. Ze kwamen met een tomaten relish, maar stiekem zou ik het een salsa hebben genoemd. Deze was ook lekker en vers. Als bonus hadden ze ook een paar mac ’n cheese op de buitenkant van het nacho doosje geplakt 🙊
 
Al met al was het een goede en vooral lekkere eerste kennismaking met de Vegan Burger Brothers. We zullen er vast ook nog wel vaker bestellen.
 
Recensie over Vegan Burger Brother
 
 
Ook lekkere vegan burgers bestel je bij:

Auteur

Deze recensie is geschreven door Lizzy, een van de oprichters van VegaVega.nl. Stuur haar een maitje voor vragen en opmerkingen!