Recensie De Groene Chef in Tilburg Anne van Anne Travel Foodie woont in Tilburg en weet als geen ander waar je lekker vega(n) kan eten. Een van haar favorieten is de Groene Chef. De Groene Chef in Tilburg is gevestigd in creatieve ruimte Bank 15, vlakbij het centraal station. Alles op het menu van de […]

Recensie De Groene Chef in Tilburg

Recensie De Groene Chef in Tilburg

Anne van Anne Travel Foodie woont in Tilburg en weet als geen ander waar je lekker vega(n) kan eten. Een van haar favorieten is de Groene Chef.

De Groene Chef in Tilburg is gevestigd in creatieve ruimte Bank 15, vlakbij het centraal station. Alles op het menu van de Groene Chef is vrij van dierlijke producten, helemaal vegan dus. Daarnaast gebruiken ze zoveel mogelijk biologische producten en geen geraffineerde suikers en staan er ook veel glutenvrije gerechten op de kaart.

Op het menu vind je allerlei gezonde en lekkere gerechten zoals Loaded Tortilla Chips gemaakt van 100% mais tortilla chips. De nacho’s worden geserveerd met huisgemaakte pico de gallo, kidney bonen, avocado en rauwkost.  

Je kan ook gaan voor een zoete aardappel-wortelsoep met gember en kokosmelk, een glutenvrije carrot cake oatmeal bowl of hummus met champignons en zuurdesembrood.
Als avondeten kan je ook gaan voor de Buddha Bowl met een basis van granen, met geroosterde en rauwe groenten. Of ga voor hun Mexicaanse gerecht met salsa, mais en kidney bonen.

Een van mijn favorieten is de Rainbow Salad, een kleurrijke maaltijdsalade met verschillende groenten, kikkererwten, dadels en noten geserveerd met een geroosterde paprika dressing.

Benieuwd geworden? Bekijk hier het adres van de Groene Chef. Of bekijk de andere vegetarische en veganistische restaurants in Tilburg.

Gastblog

Deze recensie is geschreven door Anne van Anne Travel Foodie.