10x Vegan restaurants in Amsterdam West Op zoek naar een 100% vegan restaurant in Amsterdam West? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet! Amsterdam-West bestaat uit de buurten Oud-West, Westerpark, de Baarsjes, Bos en Lommer en de Houthavens en het aantal veganistische restaurants is de laatste tijd snel toegenomen. Bij de meeste restaurants kun je terecht […]

10x Vegan restaurants in Amsterdam West

Op zoek naar een 100% vegan restaurant in Amsterdam West? Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet! Amsterdam-West bestaat uit de buurten Oud-West, Westerpark, de Baarsjes, Bos en Lommer en de Houthavens en het aantal veganistische restaurants is de laatste tijd snel toegenomen. Bij de meeste restaurants kun je terecht voor een heerlijke plantaardige lunch en diner, maar als je je dag goed wilt starten dan kun je op een aantal plekken ook al terecht voor een heerlijk ontbijt!

Alchemist Garden (Oud West)

Hier wordt niet alleen vegan food geserveerd, maar ook voor raw food ben je hier op de juiste plek! Bovendien zijn de gerechten suiker en glutenvrij. Voor ontbijt, lunch en diner!
Overtoom 409, Amsterdam
 

De Peper (Oud West)

In de OT301 vind je De Peper, een non-commercieel en non-profit organic cafe waar je vier dagen in de week kunt aanschuiven voor lekkere veganistische en biologische maaltijden.
Overtoom 301, Amsterdam
 

Kebabi (Oud-West)

Toen ze openende waren ze de eerste vegan döner kebab plaats van Nederland. Vooral handig als je net wat teveel gedronken hebt en je hebt zin in een snelle, vette hap!
Overtoom 428, Amsterdam
 

Mastino V (Oud-West)

De eerste 100% glutenvrije en vegan pizzeria van Amsterdam!
Bilderdijkstraat 192H, Amsterdam
 

Koffie ende Koeck (Westerpark)

Tegenover het Westerpark zit deze heerlijke plek om te lunchen. Het menu is 100% plantaardig en zoveel mogelijk biologisch. Bovendien hebben ze hier ook overheerlijk gebak en kun je hier ook terecht voor een high-tea.
Haarlemmerweg 175, Amsterdam
 

DopHert (Spaardammerbuurt)

Hier kun je terecht voor heerlijke burgers met zoete aardappelfrietjes! Maar ook hun vegan versie van de Vietnamese banh mi moet je eens geprobeerd hebben! Vergeet niet af te sluiten met een heerlijke taartje of dessert!
Spaarndammerstraat 49h, Amsterdam
 

Cigkoftem Mercator (De Baarsjes)

Afhaalrestaurant waar je naast hun heerlijke Çigköfte ook falafel wraps kunt halen die heerlijk zijn en perfect voor als je eens een keer geen zin hebt om te koken.
Jan Evertsenstraat 140, Amsterdam
 

Vurger (De Baarsjes)

Verschillende veganistische burgers waarbij ze comfort food combineren met gezond eten. Maar ook voor een döner kebab of falafel pita ben je hier aan het juiste adres.
Jan van Galenstraat 78, Amsterdam
 

Loving Hut (Bos en Lommer)

Hier vind je heerlijke veganistische snacks, broodjes, salades en nog veel meer. Met een Asian touch, maar ook puur Hollands. Leuk om verschillende snacks samen te delen. Tegen aantrekkelijke prijzen.
Admiraal de Ruijterweg 334, Amsterdam
 

Chef Sjef (Bos en Lommer)

Nieuw in Bos en Lommer is Chef Sjef waar je terecht kunt voor heerlijk vegan gerechten en snacks.Wat dacht je van hun populaire Vegan Shoarma Wrap. Die moet je geproefd hebben!
Admiraal de Ruijterweg 331h, Amsterdam

Auteur

Deze overzicht is geschreven door Lizzy, een van de oprichters van VegaVega.nl. Stuur haar een maitje voor vragen en opmerkingen!