VegaVega.nl

VegaVega.nl is ontstaan uit een aantal passies. Eten is onze eerste grote passie. Iets wat we de hele dag zouden kunnen doen. 

Ten eerste de passies om steeds bewuster met voeding om te gaan en dan met name met dierlijke producten. Maar uiteten is een andere passie! Het doel is daarom om met VegaVega.nl een platform te creëren met daarop alle vegetarische en veganistische restaurants van Nederland. En niet alleen dat! We willen ook steeds meer 

Op deze manier willen we een vegetarische of veganistische levensstijl bekender maken bij het brede publiek. Dat betekent niet dat we vinden dat je perse veganist moet zijn of nooit meer vlees mag eten. Dit betekent dat we je bewust willen maken van de keuzes die je hebt rondom je voeding. Of het nu gaat om lekker uiteten, recepten om thuis te maken of 

Débora - vegan uit Brazilië

Débora is geboren en opgegroeid in Sao Paulo, Brazilië, maar inmiddels woont ze alweer twee jaar in Amsterdam. Zo’n vijf jaar geleden heeft ze besloten om vegetariër te worden. Met name omdat het dierenleed en ook de kwaliteit van vlees in Brazilië vele malen erger is dan in Nederland. De laatste tijd is ze zich steeds meer aan het verdiepen in de vegan lifestyle. 

Débora Matsufuji - VegaVega.nl

Lizzy - flexitariër uit Brazilie

Débora Matsufuji - VegaVega.nl

Aangestoken door Débora is Lizzy veel bewuster geworden van voeding en dan met name het eten van vlees en andere dierlijke producten.