4 tips om beter in je vel te zitten Steeds meer mensen hebben het druk en zitten daardoor niet lekker in hun vel. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor het dagelijks leven en op de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat je goed aan jezelf denkt. In deze blog geven wij vier simpele tips […]
tips om beter in je vel te zitten

4 tips om beter in je vel te zitten

Steeds meer mensen hebben het druk en zitten daardoor niet lekker in hun vel. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor het dagelijks leven en op de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat je goed aan jezelf denkt. In deze blog geven wij vier simpele tips met dingen die je kunt proberen om je weer wat beter te voelen.

Gezond eten

Het is bewezen dat je door gezond en regelmatig te eten je ook daadwerkelijk beter gaat voelen. Het zorgt namelijk voor een sterk immuunsysteem, heeft effect op je gemoedstoestand en op je focus. Probeer daarom op vaste tijdstippen te eten en zorg voor variërende maaltijden met genoeg groenten en voedingsstoffen. Kijk desnoods op internet voor lekkere en gezonde maaltijden.

CBD-olie

Daarnaast blijkt uit ervaringen dat CBD-olie ook kan helpen om jezelf op een natuurlijke manier beter te voelen. Het heeft namelijk effect op de hormoonhuishouding, opname van voedingstoffen, gemoedstoestand en op je immuunsysteem. Dit werkt dus perfect als ondersteuning bij het gezonder eten. Je kunt een druppelflesje CBD-olie kopen in winkels, maar ook online.

Bewegen

Ook helpt het om te blijven bewegen en/of te sporten om je beter in je vel te voelen. Bewegen zorgt namelijk voor nieuwe energie, je maakt gelukshormonen aan en het is een effectieve manier om je hoofd leeg te maken. Ook frisse lucht en zon doet goed. Probeer dan als het kan buiten een stukje te gaan wandelen of te hardlopen. Dit zal een positief effect hebben op je gemoedstoestand.

Mediteren

Tot slot kan je proberen om te beginnen met mediteren. Vaak wordt meditatie gebruikt om je hoofd leeg te maken en alles op een rijtje te zetten. Hierdoor focus je je op de belangrijkste dingen. Het leren en volhouden van mediteren is niet makkelijk. Je kunt mediteren leren via bijvoorbeeld instructievideo’s en proberen elke dag 10 minuten vrij te houden voor het mediteren. Als het eenmaal lukt, zal je merken dat het je echt gaat helpen.
Silk Tofu Clear Spring